Merhaba,
BursaRestaurants.com sitemizin kolaylıklarından faydalanmak için Hızlı Giriş yapmanızı tavsiye ederiz.

Hızlı Giriş

BursaRestaurants.com
Hızlı Menü

Bölgeler Kategoriler Listeler Kampanyalarr Tüm Mekanlar
Geri Kapat

Resimli Bar

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü, Holiday Inn Hotel arkası

BU İŞLETME KAPANMIŞTIR.
Resimli Geçici olarak yayınına ara verilmiştir.

SON EKLENEN HABERLER

Club K9 'da Akşam Keyfi
6646
Club K9'a Neden Gelmeniz Gerektiğini Gösteren 10 Sebep
6644
Meze ve Salatayla Zenginleşen Balık Sofraları - Şimdi Balık Yemenin Tam Zamanı
6493
Kaya'da Aşk Dolu Sevgililer Günü
4100
Bursa'nın Güzel Manzarası Eşliğinde Romantik Bir Kutlama
4862
Heyecanlı Süper Lig Maçları Dağ Yolunun En Keyifli Mekanı Zevk-i Safa'da İzlenir
4584

DİKKAT!

Bulunduğunuz sayfa arşiv içeriğidir.

ARŞİV
17
Ara
Resimli Bar - 2011 New Year Dance Party
17.12.2010 Tarihinde Yayınlanmıştır.
2011 New Year Dance Party

                         DJ Murat Uyar - Delta

20.30  Köfte ekmek kokoreç  dahildir.  
21.00  Dj Mete
22.00  Delta
23.30  DJ Murat Uyar

Girişte  Absolut votka, soft drink, mevye, çerez, servis dahildir.

Öğrenci 35 TL - Tam 50 TL


Yılbaşı eğlencenizi şansa bırakmayın !

Happy New Year Party !

DELTA konseri ile en iyi yılbaşı programlarından birini hazırladı. Yeni yılı muhteşem bir eğlence ile karşılamak isteyenler için DJ setinin başına Murat Uyar geçeceği parti dans gösterileri ile renklenecek. 

1000 kişilik Uludağ Üniversitesi Kampüs Resimli eğlencenin dozunun katlanarak artacağı gecede, dans gösterilerinin yanı sıra, özel yılbaşı menüsü de konukların damak zevkine hitap edecek. 

Unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyenleri Uludağ Üniversitesi Kampüs Resimli ye bekliyoruz .

DELTA

Geceye birbirinden eğlenceli coverlarıyla delta ve rellodd  grupları eşlik edecek. Grupların öncesinde ve sonrasında dev ekrandan birbirinden eşsiz 80'li 90'lı yılların video klipleri geceye renk katacak. Gece boyunca (21:00 - 05:00) Süprizlerle dolu, sınırsız alkol ve eğlence dolu yeni yıl partisini kaçırmayın!


2004 yılında Wade ismiyle kurulan grup 2007'de "12. Roxy Müzik Günleri'nde" 3.'lük ve Tuborg özel ödülü olmak üzere iki ödüle birden layık görüldü. Hemen ardından Anıl Tütüncüoğlu ve Ferman Akgül yönetmenliğinde yarışmada ödül kazanan "Hayalin Peşinden" adlı parçaya bir video klip çekildi. 2008 yılında Delta "Jack Daniel's Rock Competition'da "Dönmedolap" parçasıyla Türkiye genelinde en iyi 10 grup arasına girmeyi yine başardı. 

Zamanla değişen ve gelişen müzik anlayışına uygun olarak Delta, albüm hazırlıklarında yeni parçalarını ve hali hazırda ki kayıtları olabilecek en modern yapıya ulaştırma süreci içinde ve bu süreç büyük sürprizlere gebe.



Delta programlarında dinleyicisini müthiş enerjisi ve agresif performansıyla coşturmaya devam ediyor. Müziği dans ve pop türleriyle birleştirerek kendine has bir hayran kitlesi yaratmış, çıkardıkları ağırlıklı olarak Türkçe ve yabancı pop rock parçalarını cover yapmanın yanı sıra Türkçe Rock’dan Reggea’ye, Elektro Pop’dan alternatifli bir sahne perfromansı sergilemekte.


DJ MURAT UYAR
Producer & DJ Murat Uyar 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Küçük yaştan itibaren dans müziğini takip eden ve iyi bir müzik dinleyicisi olan Uyar 1997 yılından itibaren çevresindekilerin ve ünlü müzisyenlerinden desteğini alarak DJ'liğe atıldı.


İlk olarak 1999 yılında zamanın en kaliteli mekanlarından biri olan Dr. Pera ve Hamam’da atıldığı DJ'lik yaşamında birçok popüler şarkıları kendine has yorumuyla miksleyerek yeni bir değer kattı.



Bununla beraber, kendi prodüksiyonlarına daha çok ağırlık vermeye başladı. Müzik alanında bir çok konuda kendini geliştirdi. Gerek çaldığı enstrümanlar, gerekse kullandığı yazılımlarla farklı soundlar üzerine yoğunlaştı.

Gerçekleştirdiği projeler arasında, 100'e yakın House altyapılı parça vardır. Bir çok grup ve mc lere altyapı olanakları ve vokal kayıtları yapmakta. Ayrıca jingle jenerik reklam müzikleri hazırlamakta. Türkiye'deki saygın sanatçılara remix yapmaktadır. 

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Özel University partylerinde performans gösterdi. Müziklerinde insanlarla iletişimi seçen ve tekdüze müzik kültüründen uzak olan Murat Uyar'ın müziklerinde çogunlukla commercial (popüler) müziğin ön planda oldugu net bir şekilde farkedilmektir.

Çalıştığı sanatçılar arasında Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Burcu Güneş, Murat Boz bulunuyor. Müzisyenlere remixler hazırlayan Murat Uyar, yaratıcılığı ve yaptığı düzenlemelerle bu işte ne kadar usta olduğunu kanıtlıyor.

Çok yakında yeni albümü ile müzik severlerin karşısına çıkacak olan Murat Uyar yeni süprizleriyle sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak. Albümün bir başka sürprizi ise Murat Uyar tarafından çok yakında kendi sitesinde açıklanacaktır.

Dj ve Prodüktör Murat Uyar Freed from Desire parçasına yaptığı Rmx ile dünyadaki sayılı Dj lerin setlerinde yer almayı başardı. 2008 yılında ise yaptığı Whine Up Rmx si ile Avrupa'daki bir çok radyonun listesine girmeye başararak yeni yaptığı set ve rmx leri dünya ülkelerinin yerel radyolarında hala yayınlanmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında performans göstermeye hızla devam eden Murat Uyar, müzik severler için uykusuz kalmaya devam ediyor.

YORUMLARINIZ

4 yıldız 2 adet Yorum
  • Author Photo
    26.11.2012 10:01:27

    Bu gece haggard Resimli barda sahne alıyor

  • Author Photo
    23.11.2012 15:09:32

    Bu gece Haluk Levent konseri kampüs resimli barda

DİĞER MEKANLAR

Güncelle
08.05.2024 10:51:45