Merhaba,
BursaRestaurants.com sitemizin kolaylıklarından faydalanmak için Hızlı Giriş yapmanızı tavsiye ederiz.

Hızlı Giriş

BursaRestaurants.com
Hızlı Menü

Bölgeler Kategoriler Listeler Kampanyalarr Tüm Mekanlar
Geri Kapat

Gren Cafe Restaurant

Arapşükrü Sok. Sakarya Cad. No.46 Osmangazi/Bursa FSM Bulvarı Mersa Sitesi No:51/A Nilüfer

Gren Cafe Geçici olarak yayınına ara verilmiştir.

SON EKLENEN HABERLER

Club K9 'da Akşam Keyfi
6646
Club K9'a Neden Gelmeniz Gerektiğini Gösteren 10 Sebep
6644
Meze ve Salatayla Zenginleşen Balık Sofraları - Şimdi Balık Yemenin Tam Zamanı
6493
Kaya'da Aşk Dolu Sevgililer Günü
4100
Bursa'nın Güzel Manzarası Eşliğinde Romantik Bir Kutlama
4862
Heyecanlı Süper Lig Maçları Dağ Yolunun En Keyifli Mekanı Zevk-i Safa'da İzlenir
4584

DİKKAT!

Bulunduğunuz sayfa arşiv içeriğidir.

ARŞİV
05
Ekim
PhotoWorld Bursa ile Göynük - Taraklı Fotoğraf Çekim Gezisi 9 Ekim Pazar
05.10.2011 Tarihinde Yayınlanmıştır.
PhotoWorld Bursa İle “Göynük & Taraklı”

Fotoğraf Çekim Gezisi / 9 Ekim 2011 Pazar

PhotoWorld Bursa ile fotoğraf çekim gezilerimiz, kültürü, tarihi, tabiatı, maneviyatı ve birçok zenginliği ile tarihi dokusu bozulmamış ender rastlanan bir Osmanlı kenti Göynük ve Taraklı.

Gezi Planı;
9 Ekim Pazar sabahı saat:06:30’da Kent Meydanı Garanti Bankası önünden hareket ediyoruz.

Kahvaltı için yolda vereceğimiz molanın ardından saat 10.00 civarı Göynük’teyiz. (Kahvaltılıklarınızı yanınızda getirmenizi öneririz)

Serbet çekim zamanı sonrasından Çubuk Gölüne hareket ediyoruz ve ardından Taraklı’da serbest çekim zamanı. Bursa’ya tahmini dönüş zamanımız 22:30 civarıdır.
 
Fiyat : Ulaşım maliyetinden oluşan kişi başı gezi ücreti 35 TL’ dir.
 
Son katılım tarihi : 7 Ekim 2011 Cuma günü olup kesin kayıt olabilmek için gezi ücretinin PhotoWorld’e ulaştırılması gerekmektedir.

Ulaşım : 2011 model Mercedes Sprinter lux minübüs ile olacaktır ve 20 kişi ile sınırlıdır.

Bu Geziler Vip Ekspres Turizm işbirliği ve ayrıcalığı ile yapılmaktadır.
 
İletişim & Rezervasyon:
Serap Yavuz 224 60 04– [email protected]
 
Notlar :
*Son katılım tarihine kadar ödemesini yapmış ancak, yine son katılım tarihinden sonra katılamayacağını bildiren katılımcıların ödemesi iade edilemeyecektir.
*Fotoğraf makinelerinizi ve yardımcı ekipmanlarınızı, mevsime uygun giysileri, kullanmanız gereken ilaçlarınızı unutmamanızı tavsiye ederiz.
*Bu bir fotoğraf gezisidir ve gezi sırasında fotografik koşullar dikkate alınarak her türlü değişiklik yapılabilir.
*Turumuz herkese açıktır, yeni yerler görmek ve şehir stresinden biraz da olsa uzaklaşmak isteyenler de, turumuza katılabilir ancak yine de fotoğraf öncelikli olduğunu belirtmekte fayda var.
*Yukarıda belirtilen saatler hareket saatleridir, gezi programının aksamaması açısından saatlere özen gösterilmesi gerekmektedir.
 
GÖYNÜK
Bolu İline 98 Km uzaklıkta olan Türkiye’nin nadide ilçelerinden biri. Roma, Bizans ve Anadolu tarihi ile iç içe olan bir ilçemiz. En eskisi yaklaşık 700 yıllık eski eser niteliğindeki konaklar, iş yeri, hamam, türbe, hazire ve tarihi çınar ağaçları ağaçları gibi tarihi değerlerle süslü olan ilçede bu eserler halen işlevlerini sürdürmektedirler.
1991'den bu yana süren kapsamlı koruma çalışmaları sayesinde Göynük, bu özellikleriyle Safranbolu'ya alternatif teşkil edebilecek düzeye yükselen gerçek bir açık hava müzesidir.
 
TARAKLI
Birbirinden şirin evleriyle, 5200 nüfuslu ilçede, yöre halkı misafirperver, güleryüzlü, doğal ve hoşgörülü... İlçe cumbalı, renkli evleri, doğası ile her köşesi tablosu yapılacak, fotoğrafı çekilecek güzellikler sergiliyor. Denizden 800 metre yükseklikteki Taraklı'nın rutubetsiz, sağlam, temiz havasında, betona yenik düşmemiş,
odun kokulu daracık sokaklarında yapılan yürüyüş ise, bambaşka duygu ve zevk veriyor... Çevresi dağlarla, ormanlarla çevrili Kurşun Camii, Taraklı yatırları, hamamları gibi tarihi güzelliklerle dolu şirin ilçenin ortasından Göynük Suyu akıyor. 100 ila 300 yıllık evlerin süslediği Taraklı'nın Osmangazi tarafından alınışından bu yana,
halk tahtadan tarak ve kaşık yapımıyla uğraşmış. İlçeye ismini veren tarak yapımına çoktan son verilse de, ağaç oyma el işlerine devam ediliyor.

YORUMLARINIZ

4 yıldız adet Yorum

    DİĞER MEKANLAR

    Güncelle
    28.03.2024 18:23:28